Bespaar tijd en geld door te investeren in automatisatie van uw werkbestanden en rapporteringstoepassingen. Ons praktijkgerichte aanpak zal snel renderen en maakt het werken aangenamer voor iedereen. U blijft in bezit van de rechten en geniet van de voordelen.

Hieronder kan u enkele van onze reeds gerealiseerde projecten terugvinden:

Geautomatiseerde interface

Voor een overheidsdienst financiën creëerden we een toepassing om 2 softwaresystemen met elkaar te verbinden om zo facturen en bankrekeningafschriften automatisch aan elkaar te koppelen en te exporteren naar de ERP.

Geautomatiseerde zoekrobot

Voor een management consulting onderneming ontwikkelden wij een toepassing waarmee de klant gemakkelijk informatie kan terugvinden vanop een online portaal op basis van een interne lijst. Zo wordt de lijst van potentiële klanten verkleind en gaat minder tijd verloren.

Geautomatiseerde rapporteringstoepassingen

Een grote multinational in de luchtvaart hielpen wij met boekhoudkundige analyses en rapportages, de vereenvoudiging van processen en de automatische opmaak van pdf-rapporten per filiaal (meer dan 80), en dit rechtstreeks op de server van de klant.

Geautomatiseerde analysebestanden

Bij Adito Volo gebruiken wij onze eigen zelfgemaakte toepassingen, die ons helpen om rekening houdend met de laatste evoluties op het gebied van de wetgeving, een snelle en efficiënte analyse te voeren met 100% betrouwbare resultaten.